Monday, April 15, 2013

Review balerini ZorileStore/ ZorileStore Flats Review

Salutare!

Vreau sa incep prin a spune ca balerinii(care se numesc Kitten) au sosit neasteptat de repede. Cred ca am primit coletul pe 3 aprilie,daca nu ma insel.Deci, un plus pentru promptitudine celor de la ZorileStore :)

Dar sa trecem la review in sine.Pentru toate caracteristicile balerinilor voi folosi o scala de la 1 la 10.

Eleganta

In primul si in primul rand, m-am simtit foarte fancy cand i-am purtat. Cineva( un baiat chiar) mi-a observat balerinii noi si asta e prima data cand cineva spune ceva despre ceea ce port in picioare.Deci, asta inseamna ceva. Mi se pare ca se potrivesc cu orice : de la o fusta eleganta la niste pantaloni scurti chic sau o rochie de vara. Poti  sa fii casual& chic sau classy&glamorous cu ei.

Nota:10

Comoditate

Prima data cand mi-am ales marimea, credeam ca o sa-mi fie prea mici si ma vor strange. Daca ma intreaba cineva ce numar port la picior, nici eu nu sunt prea sigura.Sandalele mele sunt 36, adidasii 37 si cizmele un 38-39. Ma bucur totusi ca am ales 36 fiindca mi se potrivesc( aproape) perfect. Desi..imi sunt usor mari :)
Nu atat de mari incat sa-mi iasa din picioare in timp ce merg,dar din cand in cand imi joaca. Nu e deranjant oricum. Ceea ce vreau sa subliniez este ca nu fac rana sau bataturi sau orice altceva.

Nota: 9

Material

Nu sunt prea buna la ghicit materiale ,dar sunt placuti la atingere.Parca e matase, parca e piele intoarsa :)
Oricum, e ceva foarte fin.Talpa in interior e argintie si mi se pare chiar o combinatie reusita. Talpa in sine mi se pare rezistenta.Nu sunt genul de balerini pe care sa ii porti o vara si apoi sa iti iei la revedere de la ei.

Nota :10

Deci,daca ar fi sa facem o medie( ca la concursurile alea de dans cu jurizare :) ) : 10+9+10= 29:3 =9,66(6) .Si daca adaugam si plusul de la inceput pentru promptitudinea livrarii ajungem la nota 10.


EN:
I received a pair of flats from ZorileStore.ro for review. I really like everything about them. They're elegant,comfy and high quality. I prefer flats over heels almost all the time. They're much more comfortable and black is such a classy color.

1 comment:

  1. I really appreciate your professional approach. These are pieces of very useful information that will be of great use for me in future.

    ReplyDelete

Thanks for your sweet comment!:)